Tärkeä asia huomioitavaksi: Käsittelemämme ryhmät, niiden jäsenet sekä niin kutsuttu "teollisuus" tekevät kaikkensa vääristelläkseen aiheeseemme liittyvää tietoa. Heidän työkalujaan ovat muun muassa heidän perustamansa web-sivut, media, Wikipedia, Youtube ja vastaavat. Ymmärtääksesi paremmin kuinka noita tiedonhakuvälineita manipuloidaan, tutustu sivuumme Wikipedia.

Mädättäjä Kari Mäkisen musertama ”Reuna Rapakko”

Arkkipiispa Kari Mäkisen vallankäyttö muistetaan jo monien vuosien takaa musertavaksi ja alentavaksi. Kokemuksista on tahdottu visusti vaieta, ja ehkä niin on tapahtunut valtakunnan tasolla, mutta kaikki eivät ole unohtaneet.

https://mvlehti.net/2017/01/05/madattaja-kari-makisen-musertama-reuna-rapakko/

 

Siviilipalvelusmies Kari Mäkinen on palkittu johtajuutensa tähden Suomen Leijonan suurristillä. Arkkipiispaksi Mäkinen valittiin ns. liberaalina ehdokkaana.

Teologian väitöskirjansa Mäkinen teki Tulenkantajien ryhmästä, jonka kirjallisuus oli kaupunkilaisen modernin sivistyneistön kuvailua, eroon ”korpikulttuurista”.

Tulenkantajien tunnuslausekin oli: ”Ikkunat auki Eurooppaan!”

Varsinaista teologista osaamista sananmukaisesta oikeasta teologisesta aihepiiristä Mäkisellä ei ole juurikaan.

Arkkipiispa Kari Mäkisen johtajaominaisuuksista on saatu kokemusta ja kärsiä silloinkin, kun mies ei ollut vielä piispa.

Arkkipiispana Kari Mäkinen tunnetaan viinaostoksistaan, niin kuin myös Irja Askola tunnetaan verorahojen käytöstä viinakesteihin. Lisäksi Mäkinen on ollut johtohahmo mädättämään kirkkoa massamaahanmuutolle.

Musertavasta johtajuudesta on puhuttu erittäin vähän. Liiankin tyypillistä on se, että Suomen Leijonan suurristit ja muut mitalit jaetaan korkean virka-aseman perusteella ilman tietämystä ihmiskohtaloista näiden johtajien touhuissa. Ihmiskohtalot ja median julkisuuskuva eivät ole yhtenevät.

Mäkinen hylkää ”ystävänsä”

Kovan kokemuksen sai tuntea Kari Mäkisen alaisena Ulvilan kappalainen, joka päätyi avioeroon ja alkoholismiin Mäkisen tuhoavan elämäntyön palkintona. Mäkinen käytti jopa ex-ystävästään ja kappalaisestaan halventavaa puhetta ”Reuna Rapakko”.

Kappalainen oli tuiki tärkeä tuki ja ystävä aina niin kauan, kun Kari Mäkinen teki opintojaan ja tarvitsi palveluksia.

”Kappalainen oli aikanaan opiskeluaikana 80-luvulla mädättäjän henkilökohtainen ystävä. Ystävyys oli sitä luokkaa, että he olivat toistensa lasten kummeja ja myös kastepappeja. Siis niin kuin paita ja perse.”

”Kun Mäkinen opiskeli jatko-opintojaan Porista käsin, niin hän yöpyi ja nautti täyttä ylläpitoa tämän ystävänsä luona, joka asui Lauttasaaressa. Täysihoitoa herralle hela tiden, kyllä se mies tietää vaatia etuuksia aamuviinojen lisäksi!”

Kun Ulvilassa tuli auki toinen kappalaisen virka, niin mädättäjä-Mäkinen alkoi houkutella ja saikin ystävänsä muuttamaan perheineen Helsingistä Ulvilaan. Lapset eivät olleet kauhean mielissään eikä tämä itsekään tiennyt vielä, mitä oli tulossa…

Mäkisen kirkollinen valtapeli

Mihin hesalaisystävää tarvittiin Ulvilassa?

”Hesalaisystäväänsä Mäkinen tarvitsi yksinkertaisesti edistämään ja varmistamaan mädättäjän pääsy Ulvilan kirkkoherraksi – eikä sen jälkeen enää lainkaan!”

Niin tuli vuosi 1994 ja kirkkoherranvaali, josta kertoo kuuluisa lausahduskin:

“Kiirettä pitää, sano´piru, kun on Porissa markkinat ja Ulvilassa papinvaali”!

Ulvilaiset kertovat:

”Siinä oli menoa, kun Kokkarien ja Sossujen Ulvilan kunnallisvaalijärjestöt masinoitiin tukemaan Kari Mäkistä”.

”Ulvilaan saatu ’hesalaisystävä’ pistettiin vakoilemaan kilpailevien ehdokkaiden tilaisuuksiin, istumaan kuulijaksi takapenkkiin, voidakseen raportoida herralleen sanotut.”

Vaalivoitollaan Kari Mäkinen otti tärkeäksi muodostuneen kiinnityksen kirkolliseen johtamiseen eikä seurakunta vaali-iltana ilmoittanut vaalin tulostakaan hävinneille. Nyt alkoi uusi aika.

Että tällaista ystävyyttä!

Kappalainen sai pian tuta, että ystävyys Mäkisen kanssa oli peräti yksipuolista ja palveli vain mädättäjän etua.

Ennen pitkää kappalainen joutui uuvuttavissa työkokouksissa, joita kutsuttiin myös ”hoitokokouksiksi”, Kari Mäkisen alentavan, väheksyvän kohtelun kohteeksi. Yhä enemmän häntä suorastaan nöyryytettiin.

Otettiin erilleen, tarkkailtiin ja annettiin ymmärtää, että “kaikki ei taida olla kotona miehellä”.

Työntekijät muistavat Kari Mäkisen alentavan ja väheksyvän asenteen. Kaikki musertava vallankäyttö ei jäänyt salaiseksi suljettujen kokoushuoneiden sisälle.

”Ei kestänyt vuottakaan, kun kappalainen oli mankeloitu kypsäksi. Lahjakas taiteilija kun oli ja herkkä mies. Vaimo ja lapset lähtivät, Alkon tuotteet alkoivat maistua, sairaudet (psykosomaattiset) ottivat lisää tilaa.”

Pian Mäkisen tarpeisiin kutsuttu kappalainen oli tarpeeton seurakunnassa ja asui vuokrayksiössä, jossa hetken aikaa oli hänellä joku viihdyttäjäkin.

Tietenkään virallisen oman mielipiteensä mukaan Kari Mäkinen ei ole ollut menettelyillään mitenkään osallinen kyseisen työntekijän musertumiseen. Omastatunnosta lienee jo mädätyksen tässä vaiheessa turha kysyä, mitä Mäkinen muistaisi vilpittömästi asenteestaan johtajana.

Ja tietenkään mitään työsuojeluvalitusta ei ole erinomaisesti toimineen johtajan musertavista menettelytavoista, joten Mäkisen muistikuva on virallinen totuus. Silti kerrotaan tällainenkin arvio:

”Pakkohan siitä oli hänen sitten lähteä Pohjanmaalle maalaiskorpeen papiksi suunnilleen kaiken menettäneenä.”

”Siellä hän – Luojan kiitos – löysi erään seurakunnan diakonissan, joka onkin pitänyt miehestä huolta ja on aviossa hänen kanssaan. Mutta yhteyksiä ei pidä enää kehenkään vanhaan työtoveriin!”

Kovat ovat Mäkisen lunnaat!

Koska herra Mäkinen on tunnettu sanavenkoilijana, niin hän nimitteli tätä musertamaansa “ystäväänsä” nimellä ”Reuna Rapakko”!

Tuo nöyryyttävä, ruma nimitys syöpyi miehen itsensäkin alitajuntaan ja mieleen. Alentaminen söi miehen aivan toiseksi, mitä hän oli ollut vielä Helsingistä saavuttuaan.

Lähde: seurakuntalainen

Jutun kirjoittaja on toiminut yli 20 vuotta pappina evankelisluterilaisessa kirkossa, joitakin vuosia myös kirkkoherrana, kunnes erosi evankelisluterilaisen kirkon jäsenyydestä

Juha Molari
juhamolari@gmail.com

Entinen CBS:n toimittaja kertoo lyhyesti kuinka teollisuus, Wikipedia ja muut meitä manipuloivat

(Former CBS Reporter Exposes Media Lies, Internet Shills & Astroturfing)

 

Päivityksiä

21.4.2018:

FBI:n pomo: Varjohallitus on olemassa

Hallitusten takana toimivasta, "hallitusten päätöksiä tekevästä" Varjohallituksesta lisää tässä

Robert David Steele sivustollaan: Ex-Huffington Postin journalisti David Seaman paljastaa: Salaiset syytteet julkistetaan pian – teloituksia odotettavissa, Pedogate/Pizzagate, QAnon on totta, kemikaalivanojen ruiskutus nyt lopetettu – hullua säätä luvassa, kolmas maailmansota on loppunut, jne.

8.4.2018:

Päivitetyt uutiset Facebookia, Googlea/YouTubea ja Twitteriä koskien tässä.

2.4.2018:

Presidentti Trump julisti huhtikuun lasten hyväksikäytönvastaiseksi kuukaudeksi!

Näyttelijä Roseanne Barr liittyi Q:ta tukeviin tahoihin:

Lisää Q:sta tässä ja ylävalikossamme.

Q itse postasi tämän kuvan 2.4.2018. (Sivustoja, jotka kirjoittivat em. tapauksesta:

1.4.2018 (Tämä ei ole aprillipila):

Videohaastattelu: Eläkkeellä oleva Ranskan salaisen poliisin upseeri Paul Barill sanoo tietävänsä, kuinka Alexander Litvinenko murhattiin. Barill hiljennettiin tappamalla hänen 'pomonsa'. Operaation nimi oli Beluga, ja sen tarkoitus oli syyttää  ('syytöntä') Venäjää.

31.3.2018

Vapaamuurareiden salattu historia:

https://youtu.be/OlwsJWkgu7k

(Toim.huom: Kohta, jossa epäillään Illuminatin olemassaoloa, ei mielestämme pidä paikkaansa.)

17.3.2018:

Yle MOT:n ohjelma vapaamuurareista nyt netissä

Nyt katsottavissa BitChutessa (YouTuben tappaja): Yle MOT Hyvät veljet muurarit:

https://www.bitchute.com/video/n7ujSinaVWgw/

15.3.2018:

Olemme avanneet uudet, Q:sta kertovat, ja siihen liittyvät sivut. Q:n löydät sivuvalikosta.

25.2.2018:

Robert Steele: Satanic Ritual Abuse – Fact or Fiction? (Saatananpalvojien rituaalimurhat - totta vai tarua?)

23.2.2018:

Robert Steele: Video: White Dragon Society

22.2.2018:

Haluamme lastemme parasta.

Terroristi-huijaukset eivät onnistu ilman viranomaisten ja median apua. Kouluampumiset loppuvat, kun kansa herää. Tutki näitä aiheita ja jaa sitten tietoa.

Tässä yksi esimerkki terrori-iskuhuijauksesta:

Arvostettu European Physics Society julkaisi uuden raportin aiheesta: 911-iskun kaikki kolme (!) rakennusta romahdutettiin etukäteen (Toim.huom. viranomaisten avustuksella) asennetuilla räjähteillä, ei lentokoneilla.

Uutinen aiheesta tässä, linkki raporttiin tässä (erityisesti sivu 28: conclusion) ja linkki Wikipedian EPS:n sivulle tässä.

Robert Steele: 911 sisäpiirin toteuttama:

21.2.2018:

Kouluampumiset, viranomaiset ja rokotteet: Tutki!

Viranomaisten uskottavuus on kriisissä: Jos he osallistuvat totuuden salaamiseen kouluampumisiin liittyen, on vaikea uskoa heidän tiedottamiseensa esimerkiksi rokotteita ja syöpää koskien.

Jos aihe on sinulle uusi, lue ensin aikaisempi postauksemme siitä alla (17.2.2018).

Kutsuvieraanamme Tenojoella ollut, ystävämme, Nobelin rauhanpalkinnon 2017 saajaksi ehdotettu, Robert Steele: Terrorismi Euroopassa teatteria (näyttelijöitä)

Robert: CNN tiesi 14. päivän "ampumisesta" jo kaksi viikkoa aiemmin

Teatteria: Floridan "kouluampumisesta selvinnyt" harjoittelee rooliaan kameralle

Lavastetut hyökkäykset (false flag) ei ole salaliittoteoriaa, vaan olemassa oleva ja yleinen tapa manipuloida kansaa

Entinen CIA:n agentti: Suunnittelin ja toteutin valehyökkäyksiä CIA:ssa ollessani

YouTuben sensuroima video: Uutisissa sanotaan: Kaksi ampujaa - Opiskelija käveli koulun käytävällä "väitetyn ampujan" kanssa, kun he kuulivat laukauksia

Video: Opiskelija sanoo: Olin "väitetyn ampujan" kanssa, juuri kun ammuttiin

Sandy Hookin väitetty kouluampuminen

Muita "terrori-iskuja":

USA:ssa: 911, September 11 > S 11 > $ ( kyseisen maan valuutta, dollarin merkki)

Espanjassa: Madridissa junaisku 11 maaliskuuta 2004, march 11 > M 11 > € merkki kyljellään (Espanjan valuutta. euro)

Englannissa: Lontoossa metroisku 7 heinäkuuta 2005 > 7/7 > 7 J > £ (Englannin valuutta, punta, ylösalaisin):

Arvostettu European Physics Society julkaisi uuden raportin aiheesta: 911-iskun kaikki kolme (!) rakennusta romahdutettiin räjähteillä, ei lentokoneilla.

Uutinen aiheesta tässä, linkki raporttiin tässä (erityisesti sivu 28: conclution) ja linkki Wikipedian EPS:n sivulle tässä.

Sekä USA:ssa, että Englannissa viranomaiset harjoittelivat samana päivänä kun terrori-iskut näissä maissa tapahtuivat sitä, kuinka estää juuri kyseisenlainen isku. Viranomaiset valitsivat päivät harjoituksille, eivät terroristit.

"Terrori-iskuille" on vieläkin tyypillistä se, että viranomaiset harjoittelevat iskua varten juuri silloin kun "oikea" isku tapahtuu. Miksi? Harjoitus on helppo kääntää "oikeaksi" iskuksi etenkin, kun valtamedia on omistuksessa, ja osallistuvat "viranomaiset" ovat omia joukkoja.

Oklahoman vuoden 1995 pommi-iskusta tässä.

Naton Gladio-joukkojen terrorismista tässä.

19.2.2018:

Kirja-esittely by Robert Steele: Eyes on Havana: Memoir of an American Spy Betrayed by the CIA – Koululaisten maidon myrkyttämistä, hallitusten kaatamista, kansalaisten kiristämistä ja kaappaamisia…

Robert Steele & Ben Fulford in Tokyo — Discussing Deep State, Shadow Governments, False Flag, Fake News, Pedodophilia … UPDATE 2: New Photos

Robert: Kirja, joka kaataa Varjohallituksen

17.2.2018:

Otamme osaa Floridan kouluammunnassa menehtyneiden puolesta. Tällä kertaa todennäköisesti ihmisiä oikeasti kuoli. WikiLeaksin perustajan Julian Assangen kommentti aiheeseen liittyen:

"Melkein kaikki terroriteot ovat FBI:n suunnittelemia." (Koska FBI saa niistä lisärahoitusta)

Lisää aiheesta sivullamme Totuus terrorismista.

Ystävämme, Nobelin rauhanpalkinnon 2017 saajaksi ehdotettu, Robert Steele aiheesta suomeksi tekstitettynä:

(Tuplaklikkaa isommaksi)

Koko 52 minuutin luennon voit katsoa tässä.

 

16.2.2018:

JFK Secret Societies Speech (full version)

Express 13.2: Ex-ulkoministeri: Illuminati pyörittää maailmaa

Lisää Illuminatista tässä.

14.2.2018:

Joachim Hagopianin kirjan Pedofilia & keisarikunta - Saatana, sodomia (zoofilia) & varjohallitus

14. luku on nyt julkaistu. Lue se tässä.

Koko kirjan alku tässä.

4.2.2018:

Valtakunnansyyttäjälle potkut - Hyvävelikorruptio johti viran menetykseen.

3.2.2018:

Robert Steele: Pedofilia Vatikaanissa ja Illuminatin verenjuonti

Video: Kuinka esim. poliitikon pitämä puhe väärennetään

25.1.2018:

Fox News kertoo salaseurasta FBI:ssä:

24.1.2018:

Yrittäjille ja ilmiantajille tiedoksi: Intelin prosessorin avulla sinusta voidaan tehdä köyhä pedofiiliterroristi

23.1.2018

Kongressin tutkijat: Oikeusministeriössä ja FBI:ssä on mahdollisesti salaseura, joka "kiusaa" Trumpia

Video, joka käytännössä todistaa sen, että valtamedia tiesi etukäteen Havaijin hyökkäyksestä:

Sama tapahtui 911-iskussa

Lisää 911-iskusta tässä, tässä ja tässä.

valeuutisia.fi

20.1.2018

Yhdysvalloissa pelätään nyt ohjusiskua -Valtava Yhdysvaltojen merivoimien sukelluvene-etsintä käynnissä, siviilejä pyydetty apuun

12.1.2018:

Ehdoton luettava: Kirja: Pedofilia & keisarikunta - Saatana, sodomia (zoofilia) & varjohallitus

27.12.2017:

Trump julisti 21.12. Yhdysvaltoihin kansallisen hätätilan, ja samalla astui voimaan laki, joka antaa viranomaisille oikeuden jäädyttää mm. ihmisoikeuksia loukkaavien (ihmiskauppa) tahojen varat. Valkoisen Talon virallinen sivu aiheesta tässä.

Laki selitettynä tässä.

Ymmärtääksesi paremmin tämän historiallisen lain merkitystä, tutustu sivuumme Google.

Clintoniin liittyvät skandaalit kuohuttavat Amerikassa – miksi YLE vaikenee?

Vihdoinkin "Hillary Clintonit" (pedofiilit ja muut) saatu tutkintaan Yhdysvalloissa. Vangin seurantapantoja on jo monen rötöstelijän nilkassa:

Lisää tässä.

 

Päivitys 18.12.2017:

Joulufaktaa: Ostamalla Disneyn tuotteita tuet lasten hyväksikäyttöä ja pedofiliaa – Myös WikiLeaksin materiaali todistaa: Hollywoodia johtaa kieroutunut eliitti

Päivitys 7.10.2017:

Tämän vuoden Nobelin rauhanpalkinnonsaajaksi ehdotettu, kutsuvieraanamme Tenojoella ollut ex-CIA Robert Steele: Las Vegasin lavastetussa ampumavälikohtauksessa käytettiin näyttelijöitä, mutta ihmisiä kuoli.

Lavastettu hyökkäys wikipediassa tässä.

WikiLeaksin perustaja, Julian Assange lokakuussa 2017: FBI suunnittelee terroritekoja ja toteuttaa niitä:

Päivitys 19.4.2017:

Hakkeriryhmä Anonymous tiedottaa 15.4.2017 (Anonymous - It's Time You Know This and Wake Up..NWO Elites):

 

Päivitys 3.4.2017:

Monet "terrori-iskut" muun muassa Euroopassa ja Yhdysvalloissa ovat salaseurojen avulla toteutettua teatteria. Noiden terrori-iskujen tarkoitus on pitää kansa pelon vallassa, jotta sitä olisi helpompi manipuloida ja että se suostuisi luopumaan yhä useammista vapauksistaan ja oikeuksistaan.

Tenojoella 18.3.2017 kutsuvieraanamme olleen entisen CIA:n agentin, Robert David Steelen, työkuvaan CIA:ssa kuului näiden lavastettujen terrori-iskujen suunnitelu ja toteuttaminen:

Seuraavassa videossa kerrotaan Skull and Bones -salaseuran todennäköisestä osuudesta Lontoon 22.3.2017 "teatteri-iskuun":

London 3/22 Terrorist Attack Hoax - Freemason Helicopter - Crisis Actors Exposed

(Päivitys: 4.8.2017: Youtube poisti alkuperäisen videon, tässä oma kopiomme:)

 

Päivitys 26.3.2017:

Olemme juuri ladanneet Ylen MOT:n ohjelman vapaamuurareista YouTubeen. YouTube on poistanut tuon ohjelman sivuiltaan jo monta kertaa erilasin verukkein. YouTuben omistaja Google ei halua sinun ymmärtävän salaseurojen merkitystä ja poistaa todennäköisesti videomme pian. Suosittelemmekin, että lataat sen koneellesi ja sitten YouTubeen (esimerkiksi Freemake Video Downloader -ohjelmalla), että muillakin on mahdollisuus tutkia tätä Suomen tulevaisuuteen vakavasti vaikuttavaa aihetta.

Noin vuosi sitten haastattelemamme Alma Median entinen toimitusjohtaja sanoi:

"He ovat kaikkialla, eikä mitään ole tehtävissä."

Mutta kuten itsekin olet huomannut, ihmiset ovat "heräämässä" maailman todellisen tilan vakavuuteen. Tämän sivuston ylläpito tietää kävijämääriemme huomattavasta kasvusta tuon "kansan heräämisen" tapahtuvan juuri nyt voimakkaampana kuin koskaan. Sinäkin voit estää globalisteja saavuttamasta tavoitettaan yhdestä maailmanhallituksesta ja meidän totaalisesta orjuuttamisesta.

Haastattelimme viime viikonloppuna entistä CIA:n agenttia Tenojoella. Tuon haastattelun voit lukea tässä ja hänen pitämänsä luennon maailman tilasta voit katsoa tässä.

Joulukuussa todennäköisesti murhattu David Rockefeller, yksi maailman vaikutusvaltaisimmista henkilöistä, kiitti salaisen Bilderberg-kokouksen aloituspuheessaan Baden-Badenissa tunnettujen sanomalehtien johtajia vaiteliaisuudesta: "Olemme kiitollisia The Washington Postille, The New York Timesille, Time-lehdelle ja muille julkaisuille, joiden johtajat ovat ottaneet osaa kokouksiimme ja kunnioittaneet hienotunteisia lupauksiaan melkein 40 vuotta. Meille olisi ollut mahdotonta kehittää suunnitelmaamme maailmaa koskien, jos olisimme näiden vuosien aikana olleet alttiita julkisuuden kirkkaille valoille." Näin myös Helsingin Sanomat [ja kokouksessa paikalla ollut pääomistaja Aatos Erkko] sai kiitokset vaiteliaisuudestaan, ettei tämä maailmanlaajuinen salaliitto pääsisi yleisön tietoon. 

Lyhyen videon tuosta puheesta voit katsoa tässä. (YouTube, joka saa käskynsä varjohallitukselta, poistaa tuota videota jatkuvasti.)

 

Tutki tätä aihetta kriittisesti eri lähteistä ja jaa sitten tietoa aktiivisesti. Näin sinä voit helposti osallistua Suomemme pelastamiseen.

 

 

 

Päivitys 3.1.2017: Bilderberg-ryhmän web-sivu on juuri hakkeroitu: MV-lehti 21.1.2017: Hakkerit mursivat Bilderberg-ryhmän kotisivut ja asettivat uhkavaatimuksen. Mikäli Bilderberg-johtajat eivät muuta toimintaansa, niin myös muiden mukana Ollilan, Walhroosin, Apusen, Virkkusen ja Jääskeläisen salatut ja yksityiset asiat paljastetaan.

Tämän web-sivummek aiheisiin perehdyttyäsi on sinullekin selvää, että maatamme johdetaan sen rajojen ulkopuolelta. Ja siitä johtuen MV-lehtikin joudutaan tuottamaan ulkomailla, Espanjassa, paikallisten suomalaisten avulla. Ja koska he asuvat ulkomailla, on heidän artikkeleidensa kieliopillinen asu joskus hieman poikkeuksellinen, mutta se heille anteeksi annettakoon.

 

 

 

Powered by Aava 3