Tärkeä asia huomioitavaksi: Käsittelemämme ryhmät, niiden jäsenet sekä niin kutsuttu "teollisuus" tekevät kaikkensa vääristelläkseen aiheeseemme liittyvää tietoa. Heidän työkalujaan ovat muun muassa heidän perustamansa web-sivut, media, Wikipedia, Youtube ja vastaavat. Ymmärtääksesi paremmin kuinka noita tiedonhakuvälineita manipuloidaan, tutustu sivuumme Wikipedia.

Näin kollegat ja seurakuntalaiset tuntevat arkkipiispa Kari Mäkisen!!!

https://mvlehti.net/2016/09/24/nain-kollegat-ja-seurakuntalaiset-tuntevat-arkkipiispa-kari-makisen/

Kari Mäkinen valittiin kirkkoherraksi Ulvilan seurakuntaan 1994, missä hän työskenteli vuoteen 2005. Hän toimi Turun arkkihiippakunnan piispana 2005–2010, kunnes hänet valittiin arkkipiispaksi. Hänet tunnetaan vaimoaan käskevänä herrana ja työtovereilleen epäluuloisena vallanhaluisena johtajana, ”linko-Mäkisenä”.

 
makinenjaaskola-1

Arkkipiispa Kari Mäkinen ja piispa Irja Askola ovat herättäneet jopa Suomen evankelisluterilaisen kirkon piispojen yhteisistä päätöksistä tehdyillä omatoimisilla irtiotoillaan sekä poikkeuksellisella avaramielisyydellään mm. muslimeita kohtaan hämmennystä ja kritiikkiä kirkon sisällä.

Piispojen vuosipalkka on yli 100 000 euroa ja etuisuudet ovat erinomaiset, mutta silti he ostavat viinaksia kirkollisveroilla.

Tämän vuoksi  useammalle ihmiselle herännyt epäilys, että myöskään kaikki muut asiat eivät olisi ihan kohdallaan tiettyjen kirkkoruhtinaiden touhussa.

Sosiaalidemokraatit ja Kokoomus monistivat kuumina Kari Mäkisen mainoksia Antinkartanon toimintakeskuksessa, jonka johtajana toimi silloin Pertti Rajala, sittemmin Satakunnan maakuntajohtajana toiminut mies.

Hän oli myös tukijoukoissa silloin, kun Kari Mäkistä suositeltiin Turun arkkihiippakunnan piispaksi.

Kun heinäkuussa 2014 arkkipiispana Kari Mäkinen pyysi SuomiAreenan avajaistilaisuudessa anteeksi homoseksuaalien kohtelua kirkossa ja yhteiskunnassa, Mäkisen kaveri maakuntajohtaja Pertti Rajala oli MTV:ssa ensimmäinen auktoriteetti iloitsemassa arkkipiispan kannanotosta.

pentti-rajala

Pentti Rajala oli rakentamassa Kari Mäkisen kirkkoherran ja piispan uraa.

Pisimmän uransa Mäkinen teki Ulvilassa. Ulvilan seurakunnan kirkkoherranvaalin tulosta ei ilmoiteltu vaali-iltana hävinneille osapuolille.

Ulvilan Seutu –nimisen sanomalehden kirjoituksista on siltä ajalta 31.3.1994 pääteltävissä, että hävinneet ehdokkaat tulivat eräässä mielessä jopa ”epähenkilöiksi” sillä suurella hetkellä, kun HERRA valittiin. He olivat uskaltaneet haastaa vaaleissa itsensä Kari Mäkisen, joka ei siedä kenenkään asettua HERRAN rinnalle.

Kari Mäkisen haastaneiden ehdokkaiden valokuvat poistettiin virallisista julkaisuista!

Kari Mäkinen tunnettiin kirkkoHERRANA, jonka pyhä ovi on kiinni virkahuoneeseensa – toisin kuin rajat ovat auki tällä hetkellä Suomeen tunkeutuville turvapaikanhakijoille.

Ulvilan kirkkoherranvirastossa yhtä hyvin seurakuntalaiset kuin työtoverit vapisivat HERRAN pyhän suljetun oven takana, joka avautui vain liikennevalon vaihtuessa vihreäksi.

Kirkkoherrana Mäkinen uuvutti työntekijöitä pitkät päivät kestäneissä kokouksissaan. Kehityskeskustelut olivat kuulusteluja HERRAN edessä. Herran edessä työntekijät jaettiin vuohiin ja lampaisiin.

Mistä tulee yleisesti kulissien takana tunnettu nimitys ”Linko-Mäkinen”?

Suomen kirkossa leviävät puheet siitä, että Mäkisen mielentilaa on hallinnut noista ajoista alkaen epäluuloisuus työtovereidensa nöyrämielistä lojaalisuutta ja alamaisuutta kohtaan.

Kirkollista elämää paremmin sisältäpäin tuntevien keskuudessa syntyi sanonta ”Linko-Mäkinen”, joka nykyään on väkevöitynyt kulissien takana kutsumanimeksi ”Telaketju-Mäkiseksi”.

Linko-Mäkinen linkoaa työtoverit pois, jos hänessä itsessään on herännyt epäluulo näiden alamaistensa nöyryyttä kohtaan.

Teologian tohtori Kari Mäkisen erinomaista älykkyyttä ei ole kukaan nähnyt aiheelliseksi epäillä. Myös hänen uhreiksi joutuneiden ihmisten mukaan Mäkinen on älykäs ja hyvämuistinen.

Mäkisen tavaton kunnianhimoisuus johtaa kuitenkin myös vakaviin lieveilmiöihin epäluuloisuutena, pitkävihaisuutena ja jopa kostonhaluisuutena.

Kari Mäkisen kanssa kosketuksiin joutuneiden kirkollisten ihmisten keskuudessa kiertää sanonta, että Mäkinen myisi vaikka isoäitinsä porttolaan, jos siitä olisi hänelle jotain hyötyä.

Se tunnetaan Mäkisen lähipiiristä ja hänen entisten seurakuntalaistensa keskuudesta, että teologian tohtori Kari Mäkisen kodissa ei mainita Jumala-sanaa.

Hänen vaimonsa on kautta aikojen tehnyt kaiken HERRANSA edessä, siivonnut, laittanut ruoat ja tehnyt kotityöt. Kun Kari Mäkisen nöyrä rouva on saapunut illalla kotiin töistä, niin ensimmäiseksi HERRA vaatii vaimoltaan päivällisen.

Kari Mäkisen ja piispa Irja Askolan johtamina Suomen evankelisluterilainen kirkko on mahdollisesti jakaantumassa erilaisin osiin, peräti kahteen kirkkoon.

Askolan ja Mäkelän Etelä-Suomen kirkossa on pieniä vanhanajan kristittyjen muodostamia soluja, mutta näitä kristittyjä tuskallisesti suvaitaan, paitsi että Valomerkki ja muu kirkollinen virallinen lehdistö ivaa heitä.

Näiden ”suvakkipiispojen” johtamana hengellisyys on huono vitsi – rukouksetkin ovat kehnoa politikointia. Sitä vastoin Keski- ja Pohjois-Suomen kirkkoon kuuluu alueen valtaväestö, ja sen hengellinen etäisyys etelän syöksykierrekirkkoon kasvaa.

Arkkipiispa Kari Mäkisen puheet ihmisarvon puolesta ja vihapuhetta vastaan olisivat itsessään kelvollista eettistä esille astumista, jos kyse olisi todellakin YK:n tunnustamien ihmisoikeuksien suojelusta.

Vallan ja rahan turmelemina kirkkoruhtinaat eivät enää tunnista eivätkä kunnioita köyhän suomalaiskansan huolia ja pelkoja.

Samassa hengessä arkkipiispan kanssa piispa Irja Askola on ottanut kantaa “vihapuhetta” vastaan lauantaina 24. syyskuuta Facebook-kirjoituksessaan. Hän kirjoittaa huolissaan, että ”viha valtaa katumme”.

irja-askola

Irja Askolan kannanotto Facebookissa.

Ongelmaksi piispallinen esille astuminen muodostuu tässä hetkessä kirkollisen ammattitaidottomuuden takia, kun piispa antautuu median nostattamaan moraalihysteriaan, niin kuin toki myös ammattipoliitikot tekevät.

Piispan virkana on suojella ihmisarvoa vihaa vastaan. Rasismia ei tietenkään pidä hyväksyä edes YK:n ihmisoikeuksien julistuksen perusteella, mutta piispan tulisi kyetä ammatillisuuteen sortumatta valtamedian rakentamiin osittain harhaisiin tunnekuohuihin.

Irja Askola opastaa ”hymyilemään turvapaikanhakijalle” ja ”puuttumaan pilkkaan ja pahantekoon”.

Hän kirjoittaa poliittisen julistuksensa Jumalalle kohdistetun rukouksen muotoon, opastaen ”luottamaan toinen toisimme, jotta rohkenemme olla hyvyyden puolella ja toimia ihmisarvon puolesta”. Tämän kaiken Askola liitti #pelipoikki-demonstraatioon.

irja-askola-sanoi-etta-pitaa-hymyilla

Viitekuva. Joidenkin mukaan Irja Askolan neuvo hymyillä pakolaisille ja ratkaista vihan ongelmat hymyn avulla on naiivi, toisten mielestä hymyn osoittaminen voi olla hengenvaarallista.

Molempien piispojen toiminnassa puheet muodostuvat arveluttaviksi, koska niissä ei kohdata totuutta rehellisesti.

Piispat ovat liian kyvyttömiä ilmaisemaan sitä uhkaa, jonka eurooppalainen nuori nainen kohtaa, jos hän hymyilee aivan viattomasti ja vaistomaisesti maahan tunkeutuneiden iphone-pakolaisten miesporukalle.

Tämä saattaa olla hengenvaarallista – naiselle.

Piispat ovat myös liian kyvyttömiä tunnustamaan islamin uskosta ja Koraanista nousevan kumouksellisen islamilaisen vihapuheen ja väkivallan.

Demarien, Vasemmistoliiton ja kommunistien tulisi ottaa tiukempi vastuu oman liikkeensä piirissä rehottavaan ihmisarvoa loukkaavaan vihapuheeseen ja suoranaiseen väkivaltaan, jota nämä harjoittavat eri tavalla ajattelevia ihmisiä kohtaan.

Piispojen puhuessa pilkasta ja pahanteosta, heidän tulisi tunnistaa nuo todelliset uhkat luotettavammin ja syvällisemmin kuin iltapäivälehtien ”journalismin” avulla, jonka aggressiivinen epärehellisyys on tullut näkyviin toistuvasti asian uutisoinnissa.

Lähteet: Haastatteluja, Turun Sanomat, MTV, Facebook

Materiaalin toimitti MV-lehtelle Juha Molari, joka sunnuntaina 25.9. 2016 arvioi Helsingin tuomiokirkossa kello 10 jumalanpalveluksen toimittamisen.

Entinen CBS:n toimittaja kertoo lyhyesti kuinka teollisuus, Wikipedia ja muut meitä manipuloivat

(Former CBS Reporter Exposes Media Lies, Internet Shills & Astroturfing)

 

Päivityksiä

21.4.2018:

FBI:n pomo: Varjohallitus on olemassa

Hallitusten takana toimivasta, "hallitusten päätöksiä tekevästä" Varjohallituksesta lisää tässä

Robert David Steele sivustollaan: Ex-Huffington Postin journalisti David Seaman paljastaa: Salaiset syytteet julkistetaan pian – teloituksia odotettavissa, Pedogate/Pizzagate, QAnon on totta, kemikaalivanojen ruiskutus nyt lopetettu – hullua säätä luvassa, kolmas maailmansota on loppunut, jne.

8.4.2018:

Päivitetyt uutiset Facebookia, Googlea/YouTubea ja Twitteriä koskien tässä.

2.4.2018:

Presidentti Trump julisti huhtikuun lasten hyväksikäytönvastaiseksi kuukaudeksi!

Näyttelijä Roseanne Barr liittyi Q:ta tukeviin tahoihin:

Lisää Q:sta tässä ja ylävalikossamme.

Q itse postasi tämän kuvan 2.4.2018. (Sivustoja, jotka kirjoittivat em. tapauksesta:

1.4.2018 (Tämä ei ole aprillipila):

Videohaastattelu: Eläkkeellä oleva Ranskan salaisen poliisin upseeri Paul Barill sanoo tietävänsä, kuinka Alexander Litvinenko murhattiin. Barill hiljennettiin tappamalla hänen 'pomonsa'. Operaation nimi oli Beluga, ja sen tarkoitus oli syyttää  ('syytöntä') Venäjää.

31.3.2018

Vapaamuurareiden salattu historia:

https://youtu.be/OlwsJWkgu7k

(Toim.huom: Kohta, jossa epäillään Illuminatin olemassaoloa, ei mielestämme pidä paikkaansa.)

17.3.2018:

Yle MOT:n ohjelma vapaamuurareista nyt netissä

Nyt katsottavissa BitChutessa (YouTuben tappaja): Yle MOT Hyvät veljet muurarit:

https://www.bitchute.com/video/n7ujSinaVWgw/

15.3.2018:

Olemme avanneet uudet, Q:sta kertovat, ja siihen liittyvät sivut. Q:n löydät sivuvalikosta.

25.2.2018:

Robert Steele: Satanic Ritual Abuse – Fact or Fiction? (Saatananpalvojien rituaalimurhat - totta vai tarua?)

23.2.2018:

Robert Steele: Video: White Dragon Society

22.2.2018:

Haluamme lastemme parasta.

Terroristi-huijaukset eivät onnistu ilman viranomaisten ja median apua. Kouluampumiset loppuvat, kun kansa herää. Tutki näitä aiheita ja jaa sitten tietoa.

Tässä yksi esimerkki terrori-iskuhuijauksesta:

Arvostettu European Physics Society julkaisi uuden raportin aiheesta: 911-iskun kaikki kolme (!) rakennusta romahdutettiin etukäteen (Toim.huom. viranomaisten avustuksella) asennetuilla räjähteillä, ei lentokoneilla.

Uutinen aiheesta tässä, linkki raporttiin tässä (erityisesti sivu 28: conclusion) ja linkki Wikipedian EPS:n sivulle tässä.

Robert Steele: 911 sisäpiirin toteuttama:

21.2.2018:

Kouluampumiset, viranomaiset ja rokotteet: Tutki!

Viranomaisten uskottavuus on kriisissä: Jos he osallistuvat totuuden salaamiseen kouluampumisiin liittyen, on vaikea uskoa heidän tiedottamiseensa esimerkiksi rokotteita ja syöpää koskien.

Jos aihe on sinulle uusi, lue ensin aikaisempi postauksemme siitä alla (17.2.2018).

Kutsuvieraanamme Tenojoella ollut, ystävämme, Nobelin rauhanpalkinnon 2017 saajaksi ehdotettu, Robert Steele: Terrorismi Euroopassa teatteria (näyttelijöitä)

Robert: CNN tiesi 14. päivän "ampumisesta" jo kaksi viikkoa aiemmin

Teatteria: Floridan "kouluampumisesta selvinnyt" harjoittelee rooliaan kameralle

Lavastetut hyökkäykset (false flag) ei ole salaliittoteoriaa, vaan olemassa oleva ja yleinen tapa manipuloida kansaa

Entinen CIA:n agentti: Suunnittelin ja toteutin valehyökkäyksiä CIA:ssa ollessani

YouTuben sensuroima video: Uutisissa sanotaan: Kaksi ampujaa - Opiskelija käveli koulun käytävällä "väitetyn ampujan" kanssa, kun he kuulivat laukauksia

Video: Opiskelija sanoo: Olin "väitetyn ampujan" kanssa, juuri kun ammuttiin

Sandy Hookin väitetty kouluampuminen

Muita "terrori-iskuja":

USA:ssa: 911, September 11 > S 11 > $ ( kyseisen maan valuutta, dollarin merkki)

Espanjassa: Madridissa junaisku 11 maaliskuuta 2004, march 11 > M 11 > € merkki kyljellään (Espanjan valuutta. euro)

Englannissa: Lontoossa metroisku 7 heinäkuuta 2005 > 7/7 > 7 J > £ (Englannin valuutta, punta, ylösalaisin):

Arvostettu European Physics Society julkaisi uuden raportin aiheesta: 911-iskun kaikki kolme (!) rakennusta romahdutettiin räjähteillä, ei lentokoneilla.

Uutinen aiheesta tässä, linkki raporttiin tässä (erityisesti sivu 28: conclution) ja linkki Wikipedian EPS:n sivulle tässä.

Sekä USA:ssa, että Englannissa viranomaiset harjoittelivat samana päivänä kun terrori-iskut näissä maissa tapahtuivat sitä, kuinka estää juuri kyseisenlainen isku. Viranomaiset valitsivat päivät harjoituksille, eivät terroristit.

"Terrori-iskuille" on vieläkin tyypillistä se, että viranomaiset harjoittelevat iskua varten juuri silloin kun "oikea" isku tapahtuu. Miksi? Harjoitus on helppo kääntää "oikeaksi" iskuksi etenkin, kun valtamedia on omistuksessa, ja osallistuvat "viranomaiset" ovat omia joukkoja.

Oklahoman vuoden 1995 pommi-iskusta tässä.

Naton Gladio-joukkojen terrorismista tässä.

19.2.2018:

Kirja-esittely by Robert Steele: Eyes on Havana: Memoir of an American Spy Betrayed by the CIA – Koululaisten maidon myrkyttämistä, hallitusten kaatamista, kansalaisten kiristämistä ja kaappaamisia…

Robert Steele & Ben Fulford in Tokyo — Discussing Deep State, Shadow Governments, False Flag, Fake News, Pedodophilia … UPDATE 2: New Photos

Robert: Kirja, joka kaataa Varjohallituksen

17.2.2018:

Otamme osaa Floridan kouluammunnassa menehtyneiden puolesta. Tällä kertaa todennäköisesti ihmisiä oikeasti kuoli. WikiLeaksin perustajan Julian Assangen kommentti aiheeseen liittyen:

"Melkein kaikki terroriteot ovat FBI:n suunnittelemia." (Koska FBI saa niistä lisärahoitusta)

Lisää aiheesta sivullamme Totuus terrorismista.

Ystävämme, Nobelin rauhanpalkinnon 2017 saajaksi ehdotettu, Robert Steele aiheesta suomeksi tekstitettynä:

(Tuplaklikkaa isommaksi)

Koko 52 minuutin luennon voit katsoa tässä.

 

16.2.2018:

JFK Secret Societies Speech (full version)

Express 13.2: Ex-ulkoministeri: Illuminati pyörittää maailmaa

Lisää Illuminatista tässä.

14.2.2018:

Joachim Hagopianin kirjan Pedofilia & keisarikunta - Saatana, sodomia (zoofilia) & varjohallitus

14. luku on nyt julkaistu. Lue se tässä.

Koko kirjan alku tässä.

4.2.2018:

Valtakunnansyyttäjälle potkut - Hyvävelikorruptio johti viran menetykseen.

3.2.2018:

Robert Steele: Pedofilia Vatikaanissa ja Illuminatin verenjuonti

Video: Kuinka esim. poliitikon pitämä puhe väärennetään

25.1.2018:

Fox News kertoo salaseurasta FBI:ssä:

24.1.2018:

Yrittäjille ja ilmiantajille tiedoksi: Intelin prosessorin avulla sinusta voidaan tehdä köyhä pedofiiliterroristi

23.1.2018

Kongressin tutkijat: Oikeusministeriössä ja FBI:ssä on mahdollisesti salaseura, joka "kiusaa" Trumpia

Video, joka käytännössä todistaa sen, että valtamedia tiesi etukäteen Havaijin hyökkäyksestä:

Sama tapahtui 911-iskussa

Lisää 911-iskusta tässä, tässä ja tässä.

valeuutisia.fi

20.1.2018

Yhdysvalloissa pelätään nyt ohjusiskua -Valtava Yhdysvaltojen merivoimien sukelluvene-etsintä käynnissä, siviilejä pyydetty apuun

12.1.2018:

Ehdoton luettava: Kirja: Pedofilia & keisarikunta - Saatana, sodomia (zoofilia) & varjohallitus

27.12.2017:

Trump julisti 21.12. Yhdysvaltoihin kansallisen hätätilan, ja samalla astui voimaan laki, joka antaa viranomaisille oikeuden jäädyttää mm. ihmisoikeuksia loukkaavien (ihmiskauppa) tahojen varat. Valkoisen Talon virallinen sivu aiheesta tässä.

Laki selitettynä tässä.

Ymmärtääksesi paremmin tämän historiallisen lain merkitystä, tutustu sivuumme Google.

Clintoniin liittyvät skandaalit kuohuttavat Amerikassa – miksi YLE vaikenee?

Vihdoinkin "Hillary Clintonit" (pedofiilit ja muut) saatu tutkintaan Yhdysvalloissa. Vangin seurantapantoja on jo monen rötöstelijän nilkassa:

Lisää tässä.

 

Päivitys 18.12.2017:

Joulufaktaa: Ostamalla Disneyn tuotteita tuet lasten hyväksikäyttöä ja pedofiliaa – Myös WikiLeaksin materiaali todistaa: Hollywoodia johtaa kieroutunut eliitti

Päivitys 7.10.2017:

Tämän vuoden Nobelin rauhanpalkinnonsaajaksi ehdotettu, kutsuvieraanamme Tenojoella ollut ex-CIA Robert Steele: Las Vegasin lavastetussa ampumavälikohtauksessa käytettiin näyttelijöitä, mutta ihmisiä kuoli.

Lavastettu hyökkäys wikipediassa tässä.

WikiLeaksin perustaja, Julian Assange lokakuussa 2017: FBI suunnittelee terroritekoja ja toteuttaa niitä:

Päivitys 19.4.2017:

Hakkeriryhmä Anonymous tiedottaa 15.4.2017 (Anonymous - It's Time You Know This and Wake Up..NWO Elites):

 

Päivitys 3.4.2017:

Monet "terrori-iskut" muun muassa Euroopassa ja Yhdysvalloissa ovat salaseurojen avulla toteutettua teatteria. Noiden terrori-iskujen tarkoitus on pitää kansa pelon vallassa, jotta sitä olisi helpompi manipuloida ja että se suostuisi luopumaan yhä useammista vapauksistaan ja oikeuksistaan.

Tenojoella 18.3.2017 kutsuvieraanamme olleen entisen CIA:n agentin, Robert David Steelen, työkuvaan CIA:ssa kuului näiden lavastettujen terrori-iskujen suunnitelu ja toteuttaminen:

Seuraavassa videossa kerrotaan Skull and Bones -salaseuran todennäköisestä osuudesta Lontoon 22.3.2017 "teatteri-iskuun":

London 3/22 Terrorist Attack Hoax - Freemason Helicopter - Crisis Actors Exposed

(Päivitys: 4.8.2017: Youtube poisti alkuperäisen videon, tässä oma kopiomme:)

 

Päivitys 26.3.2017:

Olemme juuri ladanneet Ylen MOT:n ohjelman vapaamuurareista YouTubeen. YouTube on poistanut tuon ohjelman sivuiltaan jo monta kertaa erilasin verukkein. YouTuben omistaja Google ei halua sinun ymmärtävän salaseurojen merkitystä ja poistaa todennäköisesti videomme pian. Suosittelemmekin, että lataat sen koneellesi ja sitten YouTubeen (esimerkiksi Freemake Video Downloader -ohjelmalla), että muillakin on mahdollisuus tutkia tätä Suomen tulevaisuuteen vakavasti vaikuttavaa aihetta.

Noin vuosi sitten haastattelemamme Alma Median entinen toimitusjohtaja sanoi:

"He ovat kaikkialla, eikä mitään ole tehtävissä."

Mutta kuten itsekin olet huomannut, ihmiset ovat "heräämässä" maailman todellisen tilan vakavuuteen. Tämän sivuston ylläpito tietää kävijämääriemme huomattavasta kasvusta tuon "kansan heräämisen" tapahtuvan juuri nyt voimakkaampana kuin koskaan. Sinäkin voit estää globalisteja saavuttamasta tavoitettaan yhdestä maailmanhallituksesta ja meidän totaalisesta orjuuttamisesta.

Haastattelimme viime viikonloppuna entistä CIA:n agenttia Tenojoella. Tuon haastattelun voit lukea tässä ja hänen pitämänsä luennon maailman tilasta voit katsoa tässä.

Joulukuussa todennäköisesti murhattu David Rockefeller, yksi maailman vaikutusvaltaisimmista henkilöistä, kiitti salaisen Bilderberg-kokouksen aloituspuheessaan Baden-Badenissa tunnettujen sanomalehtien johtajia vaiteliaisuudesta: "Olemme kiitollisia The Washington Postille, The New York Timesille, Time-lehdelle ja muille julkaisuille, joiden johtajat ovat ottaneet osaa kokouksiimme ja kunnioittaneet hienotunteisia lupauksiaan melkein 40 vuotta. Meille olisi ollut mahdotonta kehittää suunnitelmaamme maailmaa koskien, jos olisimme näiden vuosien aikana olleet alttiita julkisuuden kirkkaille valoille." Näin myös Helsingin Sanomat [ja kokouksessa paikalla ollut pääomistaja Aatos Erkko] sai kiitokset vaiteliaisuudestaan, ettei tämä maailmanlaajuinen salaliitto pääsisi yleisön tietoon. 

Lyhyen videon tuosta puheesta voit katsoa tässä. (YouTube, joka saa käskynsä varjohallitukselta, poistaa tuota videota jatkuvasti.)

 

Tutki tätä aihetta kriittisesti eri lähteistä ja jaa sitten tietoa aktiivisesti. Näin sinä voit helposti osallistua Suomemme pelastamiseen.

 

 

 

Päivitys 3.1.2017: Bilderberg-ryhmän web-sivu on juuri hakkeroitu: MV-lehti 21.1.2017: Hakkerit mursivat Bilderberg-ryhmän kotisivut ja asettivat uhkavaatimuksen. Mikäli Bilderberg-johtajat eivät muuta toimintaansa, niin myös muiden mukana Ollilan, Walhroosin, Apusen, Virkkusen ja Jääskeläisen salatut ja yksityiset asiat paljastetaan.

Tämän web-sivummek aiheisiin perehdyttyäsi on sinullekin selvää, että maatamme johdetaan sen rajojen ulkopuolelta. Ja siitä johtuen MV-lehtikin joudutaan tuottamaan ulkomailla, Espanjassa, paikallisten suomalaisten avulla. Ja koska he asuvat ulkomailla, on heidän artikkeleidensa kieliopillinen asu joskus hieman poikkeuksellinen, mutta se heille anteeksi annettakoon.

 

 

 

Powered by Aava 3