Tärkeä asia huomioitavaksi: Käsittelemämme ryhmät, niiden jäsenet sekä niin kutsuttu "teollisuus" tekevät kaikkensa vääristelläkseen aiheeseemme liittyvää tietoa. Heidän työkalujaan ovat muun muassa heidän perustamansa web-sivut, media, Wikipedia, Youtube ja vastaavat. Ymmärtääksesi paremmin kuinka noita tiedonhakuvälineita manipuloidaan, tutustu sivuumme Wikipedia.

Skepsis

 

http://magneettimedia.com/vapaamuurarit/ 

kommenteissa:

Valtamediassa Skepsis r.y. saa aina tilaa ja sen hyökkäykset magneettimediaa vastaan mainitaan usein kuin jonain varteenotettavana näkökulmana. Miksi ihmeessä tämä hämäräperäinen Skepsis r.y. saa niin paljon painoarvoa mediassa? Järjestö on ilmeisesti jokin vapaamuurarien kiero hanke, sillä Rotary- ja Lions-klubien tapaan maailman Skepsis-yhdistyksiä johdetaan USA:sta käsin. Yhdistyksillä on selvä agenda. Huuhaan vastustamisen lisäksi yhdistykset tukevat uskonnonvastaisuutta. Ne ovat selvästi suurpääoman taisteluväline, jonka tehtävänä on ajaa esim. lääketeollisuuden suurfirmojen etuja. Naiivisti Skepsis r.y. sulkee silmänsä korruptiolta, vaikka on selvää, että suuri raha vaikuttaa myös tiedemaailmassa ja toisinajattelijat eivät pääse yliopistotutkijoiksi. Vallan väärinkäyttö ym. kielteiset ilmiöt ovat tuntematon asia, kun on kysymys USA:n ja länsimaiden todellisista valtiaista ja myös huippupoliitikoista jne. Vaikka kaikkina aikoina suuri valta on määrännyt sen, mitä tutkitaan ja myös suurelta osin, millaisia tutkimustuloksia sallitaan saavuttaa tai ainakin julkaista.

Skepsiksen uskottavuus puolueettomana ja vastuullisena toimijana romahtaa, kun tarkastellaan vain kahta Skepsis-kampanjaa. Toisessa niistä Skepsikset ryhtyivät pilkkaamaan ihmisiä, jotka eivät usko ilmastonmuutokseen. Tämä sen jälkeen, kun kaikki väärinkäytökset olivat alkaneet paljastua. Ilmastonmuutos-huijaus on erittäin törkeä petos, jolla koko maailmaa haluttiin ja halutaan muuttaa tiettyjen yritysten ja pankkien eduksi sekä etenkin Euroopan kansakuntien, mutta myös muiden kansalaisten valtaosan suureksi tappioksi. Puhallusten lisäksi koko maailmaa ollaan sitouttamaan erinäisiin järjestelyihin jaa rajoituksiin, joiden avulla rakennetaan selvästi myös uutta maailmanlaajuista totalitaristista järjestelmää.

Toinen USA:n Skepsiksen kampanja on suunnattu ns. holokaustin epäilijöitä vastaan tai denialisteiksihan heitäkin jo pääasiassa kutsutaan. Historiasta yleisesti tunnetulla tavalla iso osa tapahtumista on erittäin kiistanalaisia, koska kaikki vallanpitäjät ovat aina enemmän tai vähemmän pyrkineet siitä valehtelemaan ja esittämään eri asioista ja tapahtumista oman versionsa. Tarinat tukevat ideologiaa tai demonisoivat vastustajia ym. Historia tieteessä päästään tuskin koskaan täydellisesti luotettavaan tulokseen valtataisteluiden ja alhaisten pyyteiden vuoksi. Alan jokainen tutkimustulos on väistämättä aina ”his story”, tulkinta ja näkemys asioista. Vaikka jotkin asiat ovat kiistatta osoitettavissa, myös akateemisissa piireissä tällaiset saatetaan kiistää. Etenkin, jos on kyse myyteistä, joille koko yhteiskunta ja kulttuuri on rakennettu. Menneisyyden suhteen vilpitönkin tutkija saavuttaa aina vain osatotuuksia, sillä hän ei ole ollut kärpäsenä katossa näkemässä asioiden kulkua tai toimijoiden pään sisässä ajatuksia lukemassa.

Revisionistiset tiedemiehet ovat murskanneet virallisen holokaustitarinan, joka on siis paljastettu kiistatta satutarinoiden kokoelmaksi. Holokausti on selvästi eliitin luoma uusi uskonto, joka ei kuitenkaan juuri lainkaan perustu tosiasioihin. Tämän vuoksi on surkuhupaisaa, että USA:n Skepsis lähti tukemaan valheille rakennettua huuhaata. Mitä seurasin erästä aihetta käsitellyttä ohjelmaa ja erästä kirjoitusta, yleensä puhuttiin vastapuolen ohitse. Kukaan ei kiellä sitä, olivatko keskitysleirit olemassa. Olemassaolon todistamiseen kuitenkin keskityttiin. Tyypilliseen tapaan vedottiin auktoriteettiuskoon ym. Ei otettu huomioon seikkoja, jotka paljastavat järjestelmällisen valehtelun ja lavastukset ym. Todellisuudessa esim. kaasukammioista ei ole minkäänlaisia luotettavia todisteita. Virallinen näkemys on todellakin tehnyt emämunauksen ja lähtenyt väittelemään ”denialistin” kanssa. Lopputulos on mm. sellainen, että härkäpäisesti vakuutetaan ruumishuoneita pohjapiirroksissa kaasukammioiksi ja samaan hengenvetoon, että alkuperäiset pohjapiirrokset tai oikeat on vaihdettu ja todisteet rikoksista salattu, kuitenkin siten, että jotkin ”jäljet” muka viittaavat oletetusti alkuperäisiin. Viisaampaa olisi pidättäytyä väittelystä ”holokaustin kieltäjien” kanssa, mutta todellisuudessa sen vuoksi, että tällaisen väittelyn virallisen valheen edustajat aina häviävät. Virallinen valhe on niin tökerösti valehdeltu ja lavastettu. Mutta eivät Skepsikset uskallakaan väitellä julkisesti revisionistien kanssa, vaan lähinnä tyytyvät ylimielisiin propagandaesityksiin. Sellaisetkaan eivät ole viisaita valintoja.

Koko maailman Skepsis-yhdistysten jäsenet tuntuvat ajattelevan kaikista asioista samalla tavalla. He tukevat vallitsevaa tieteellistä totuutta. Suuren vallan ja suuren rahan sanelemaa totuutta. Myös siis ideologisesti värittynyttä, usein puolueellisesti ja valheellisesti. Skepsikset hyökkäävät kaikenlaista toisinajattelua ja vaihtoehtoisia näkemyksiä vastaan. Etenkin, jos tällaiset haittaavat suurkonsernien voittojen maksimointia ja/tai eliitin projektien läpivientiä. Usein asioita ajetaan ja kannoista pidetään kiinni sokeasti, tosiasioista piittaamatta ja laput silmillä, aggressiiviseen ja ylimieliseen tyyliin .

Powered by Aava 3