Uutisia

 

Tärkeä asia huomioitavaksi: Käsittelemämme ryhmät, niiden jäsenet sekä niin kutsuttu "teollisuus" tekevät kaikkensa vääristelläkseen aiheeseemme liittyvää tietoa. Heidän työkalujaan ovat muun muassa heidän perustamansa web-sivut, media, Wikipedia, Youtube ja vastaavat. Ymmärtääksesi paremmin kuinka noita tiedonhakuvälineita manipuloidaan, tutustu sivuumme Wikipedia.

 

Kuva: Esimerkki uutisesta salaseuroihin liittyen

 

20.12.2016

 

Ylläpidon huomautus: Näitä uutisia luettaessa on hyvä pitää mielessä, että varmasti jokaisessa suomalaisessakin lehdessä työskentelee vapaamuurareita. Hekään, muiden salaseuratoiminnassa mukana olevien tavoin, eivät halua salaisuuksiaan paljastettavan. On siis todennäköistä, että uutiset salaseuratoimintaa koskien on hyväksytetty kyseisen salaseuran jäsenellä ennen kirjoituksen julkaisua.

 

 

20.1.2018:

https://www.intellihub.com/body-autopsied-by-doctor-is-not-steven-paddocks-official-lvmpd-report-reveals/

https://www.zerohedge.com/news/2018-01-20/nsa-sincerely-regrets-deleting-all-bush-era-surveillance-data-it-was-ordered

RT 2.2.2017:  'Abhorrent' sexual abuse & hazing at German elite base admitted by military Seksuaalista hyväksikäyttöä ja saatanallisia rituaaleja saksalaisessa armeijan eliitin tukikohdassa

MV-lehti 21.1.2017: Hakkerit mursivat Bilderberg-ryhmän kotisivut ja asettivat uhkavaatimuksen. Mikäli Bilderberg-johtajat eivät muuta toimintaansa, niin myös muiden mukana Ollilan, Walhroosin, Apusen, Virkkusen ja Jääskeläisen salatut ja yksityiset asiat paljastetaan.

Express 25.8.2016: MARK OF THE BEAST: Secret plan to 'implant us all with ID chips by 2017' Mikrosirun pakollinen ottaminen lähestyy.  Yhdysvaltojen varapresidentti Joe Biden vahvistaa suunnitelman jokaisen kansalaisen mikrosiruttamiseksi tässä.

ESS18.10.2016: Hymy löysi Lahdesta 319 vapaamuuraria, hekin ovat listalla

Hymy 3.2.2013: Vapaamuurareiden salainen rituaalikirja – lue Hymyn netissä! Lisää vapaamuurareista Hymyssä tässä.

MV-lehti 7.6.2016: Bilderbergin osallistujalista julki!

MV-lehti 7.6.2016: Angela Merkel osallistuu ministereidensä kanssa globalistien Bilderberg-kokoontumiseen Saksan Dresdenissä 9.-12. kesäkuuta.

MV-lehti 29.10.2015: No ilmankos -Matti Apunen Bilderbergin johtoryhmässä!

Yle 31.5.2012: Bilderberg-kokouksessa mukana arvovaltainen suomalaisseurue. Epävirallisen ja kansainvälisen Bilderberg-ryhmän kokous alkoi Yhdysvalloissa torstaina. Ryhmä kokoontuu 60. kerran.

Yle 1.6.2012: Urpilainen Bilderberg-kokouksessa yksityishenkilönä - veronmaksajien rahoilla. Valtiovarainministeri Jutta Urpilainen (sd.) sanoi vuosi sitten, että ministerit osallistuvat Bilderberg-ryhmän kokouksiin yksityishenkilöinä, eikä ministeriö voi rajoittaa osallistumista. Nyt Urpilainen on itse kokouksessa Yhdysvalloissa, ja matkan maksaa ministeriö.

Iltasanomat 8.6.2015: Stubb salamyhkäiseen Bilderbergiin – valtio maksaa epävirallisen kokousmatkan. Suomesta kokoukseen ovat menossa valtiovarainministeri Alexander Stubb (kok), Evan johtaja Matti Apunen sekä Perheyritysten liiton toimitusjohtaja Leena Mörttinen.

Beforeitsnews 19.10.2014: 1943 Movie Exposes Illuminati Secrets! Director and Producer Killed Over it!

Uusisuomi 24.1.2013 : Professori: Vapaamuurareiden erityiskohtelulle on perusteita - ”Salaseura”

 

 

Powered by Aava 3