Murhattuja pettureita vai itsemurhattuja sankareita?

 

Tärkeä asia huomioitavaksi: Käsittelemämme ryhmät, niiden jäsenet sekä niin kutsuttu "teollisuus" tekevät kaikkensa vääristelläkseen aiheeseemme liittyvää tietoa. Heidän työkalujaan ovat muun muassa heidän perustamansa web-sivut, media, Wikipedia, Youtube ja vastaavat. Ymmärtääksesi paremmin kuinka noita tiedonhakuvälineita manipuloidaan, tutustu sivuumme Wikipedia.

 

Tämä sivu on kesken.

 

 

Yle MOT: Hyvät veljet muurarit:

 

 

 

Oppilasmuurarin vakuutuksessa, kokelas vannoo: ”…ja jos tämän vakuutukseni rikon tahallani tai tieteni, leikattakoon kurkkuni, revittäköön kieleni ulos ja kätkettäköön se meren hiekkaan laskuveden rajalle, jonka vuoksi ja luode kahdesti vuorokaudessa huuhtoo.”

 

Tälle sivulle olemme koonneet listan vapaamuurareista, jotka ovat kuolleet epäilyttävissä olosuhteissa pian sen jälkeen, kun he ovat paljastaneet vapaamuurareiden salaisuuksia tai rituaaleja.

Vapaamuurarit varoittivat Yle MOT:n Hyvät veljet vapaamuurarit-ohjelman tekijöitä. Ylen sivulla sanotaan:  " Tämän ohjelman tekijöitä varoitettiin mahdollisista ikävistä seurauksista "

Itsemurhatuille on tyypillistä, että he kuolevat epäilyttävissä olosuhteissa juuri ennen kuin he esimerkiksi julkaisevat kirjan paljastaen vaikutusvaltaisten henkilöiden rikoksia tai heidän kytköksiään rikollisiin ja rikoksiin.

Salaseurat tekevät kaikkensa säilyttääkseen salaisuutensa. Jos et usko vaikutusvaltaisten henkilöiden turvautuvan murhiin oman asiansa edistämiseksi tutustu näihin esimerkkeihimme, joissa muun muassa ilmiantajia on löytynyt itsemurhattuina.

Aktivisti Breitbart murhattiin kuukausi sen jälkeen, kun hän twiittasi Podestan pedofiilikytköksistä - Obama mukana paljastuksissa

Clintonien murhauttamat ihmiset

Tappoiko tiedustelupalvelu palkitun journalistin hakkeroimalla hänen uuden autonsa?

 

Juhana Julin (Joskus kirjoitettu myös nimellä Juhani Julin)

Netistä poimittua, lähde lisätään myöhemmin:

Julinille saatui ikävä mönkijäonnettomuus omalla pihallaan vähän sen jälkeen, kun hän oli kertonut vapaamuurareista TV7:ssä.

Juhana Julinia haastateliin TV7 ohjelmassa kesäkuun 6. päivänä – hänet löydettiin hengettömänä 23. päivänä mönkijänsä alta Posiolla, omalta pihamaaltaan.

Haastattelun lopussa Julin mainitsee myös tiedemies Pertti Jotunin ja kuinka hän törmaäsi luciferin palvontaan.

23.6.2011 Posiolla kuoli tai kuoletettiin kaksi tunnettua rapparia: Julinin sydänystäväkö vaiko/sekä ajast ikuisuuteen siirtäjä (?), mr. Pylkkänen … oli monessa mukana;  -tv-ohjelmassa esiintyi Lapin noidan hahmossa… aktiivisesti Posion Lions Clubissa ja Punaisen Ristin Posion osastossa. Jahas. Lejjonainen mieli selviääkin alla, Punainen m a l t a n risti taas Israel -yhteydessä.

Julinin haastattelun TV7:ssä voit katsoa tässä. (Jos ei aukea, hae nimihaulla YouTubesta: juhani julin)

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by Aava 3